8 Συμβουλές
Ομορφιά
περιποιήσου τον "εξωτερικό" σου κόσμο.
Πορτοκαλί μάσκες ομορφιάς.

  • Πολτοποιείτε ένα πορτοκάλι και στη συνέχεια το χρησιμοποιείται σαν μάσκα για 10-15 λεπτά και τη ξεβγάζετε. Τόσο απλά και ανέξοδα. Σας χαρίζει ένα δέρμα λαμπερό, απαλό, γυαλιστερό και καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων.


  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ το ξύσμα από ένα πορτοκάλι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Προσθέστε στη συνέχεια λίγο νερό, όσο για να δημιουργηθεί μία πηχτή πάστα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας, κάνοντας μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και σας χαρίζει μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.


  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλάκια χυμό από πορτοκάλι, 2 κουταλάκια χυμό από λεμόνι και ένα κουταλάκι μέλι. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας και αφήστε την να δράσει για 10-15. Ξέπλυνετε με χλιαρό προς κρύο νερό. Θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας και θα απορροφήσει το σμίγμα.


  • Ανακατέψτε 6-8 κουταλιές περίπου αλεύρι με το χυμό από μισό πορτοκάλι. Μόλις το μείγμα γίνει συμπαγές, το απλώνετε στο πρόσωπο σας και το αφήνετε για 20 λεπτά. Έπειτα το αφαιρείται με άφθονο χλιαρό νερό. Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες!

Άλλες Συμβουλές...

Πρόσφατες Ιστορίες

Τι το´ θελα και μίλαγα....
[Έφαγα κόλλημα...]
Το αντίδοτο.
[Διάβασε...]
Λύκειο vs Love
[Σχέσεις...Σχολείο]
Αστικά και δεν είμαι καλά!
[Νευράκια...]
Αν δεις πολυθρόνα....τρέξε.....
[Έγινα ρόμπα...]
Όταν έπεσα για ύπνο....
[Όνειρα...]
Αναμνήσεις.. έτσι ξαφνικά....
[Άκου να δεις...]
Το shopping κάνει κακό στην υγεία.....
[Και εσύ???]

Newsletter


Powered by:  e-volution software