2 Ιστορίες
Διάβασε...
... αυτό που έχω να πω.
Το αντίδοτο.

Τι έχουμε πάθει όλοι; Τριγύρω παντού ανασφάλεια, φόβος, συζητήσεις χωρίς αντίδραση. Τηλεόραση, συζήτηση για την οικονομία και μούδιασμα. Γιατί συνεχίζουμε  και παρακολουθούμε όλα αυτά τα τερατοειδή υποκείμενα που γκρεμίζουν τα όνειρα και τις ελπίδες μας; Γιατί κλειστήκαμε τόσο πολύ στα σπίτια και στους εαυτούς μας; Η Ελλάδα που είναι γεμάτη από θάλασσα, ύπαιθρο, ήλιο έχει σκοτεινιάσει, έχει μολυνθεί από τις επιταγές των Μεγάλων Δυνάμεων, έχει συννεφιάσει από τον ουρανό των Βορειοευρωπαίων.
Εμείς οι νέοι οφείλουμε να αντιδράσουμε. Να κατανοήσουμε ότι η ουσία της ζωής δεν είναι να έχουμε δύο κινητά και ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στο εμπόριο. Η ουσία βρίσκεται στην αλληλεπίδραση, στη δημιουργία. Χάνουμε πολύτιμο χρόνο ασχολούμενοι με όλους αυτούς, τους ηγεμόνες, που δε ζητούν την ανανέωση, τα νέα ρεύματα και απόψεις, αφού όλα αυτά τους στερούν την κυριαρχία τους. Ας κλείσουμε λοιπόν την τηλεόραση και ας σκεφτούμε πράγματα που μας γεμίζουν, μας κάνουν να νοιώσουμε την ελευθερία, τη δημιουργικότητα που μας στερούν. Ας δημιουργήσουμε έναν κόσμο πιο χαρούμενο, με τα δικά μας όνειρα, φιλοδοξίες και επιδιώξεις, που δε θυμίζουν με τίποτα όλα αυτά με τα οποία μας μεγάλωσαν, την υπακοή για την εξυπηρέτηση όλων των μεγαλόσχημων.
Η ζωή είναι γεμάτη ομορφιά αρκεί να θέλουμε να τη γευτούμε. Και αν μας την ασχημαίνουν είναι στο χέρι μας να την αναπλάσουμε γιατί την αξίζουν τα νιάτα μας! Ας υπαγορεύσουμε εμείς την ήττα του ανέφικτου! 

Άλλες Ιστορίες...

Πρόσφατες Ιστορίες

Τι το´ θελα και μίλαγα....
[Έφαγα κόλλημα...]
Το αντίδοτο.
[Διάβασε...]
Λύκειο vs Love
[Σχέσεις...Σχολείο]
Αστικά και δεν είμαι καλά!
[Νευράκια...]
Αν δεις πολυθρόνα....τρέξε.....
[Έγινα ρόμπα...]
Όταν έπεσα για ύπνο....
[Όνειρα...]
Αναμνήσεις.. έτσι ξαφνικά....
[Άκου να δεις...]
Το shopping κάνει κακό στην υγεία.....
[Και εσύ???]

Newsletter


Powered by:  e-volution software