1 Ιστορίες
Όνειρα...
... θέλω να γίνω αστροναύτης.
Όταν έπεσα για ύπνο....

Κάθε βράδυ έπεφτα για ύπνο, ξύπνουσα, τίποτα. Ούτε ένα όνειρο, κάτι για να´ χω να σκεφτώ την επόμενη μέρα. Κάθε μέρα είχα την αίσθηση ότι κάτι είχα δει αλλά δε μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ τι, θα έσκαγα. Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι ότι ίσως φταίει το ξυπνητήρι και ο εκνευριστικός ήχος που είχα επιλέξει, ίσως το ότι πάντα κάτι με ξυπνούσε πολύ άτσαλα: η μαμά μου, τα κομπρεσέρ, η μουσική του γείτονα. Γιατί δε μπορεί, όλοι βλέπουμε όνειρα, δε μπορεί μόνο το δικό μου υποσυνείδητο να μη λειτουργεί. Έτσι λοιπόν αποφάσισα για μια βδομάδα να καταργήσω το ξυπνητήρι και να αγοράσω ωτοασπίδες μπας και δώ τίποτα.
Ήταν Παρασκευή θυμάμαι... ήμουν τόσο κουρασμένη που αποκοιμήθηκα στον καναπέ, βλέποντας μια ταινία με τον Johnny Depp. Ξαφνικά βρίσκομαι σε μια γέφυρα με έναν τύπο, ο οποίος με κρατά αλά μπρατσέτα (αγκαζέ κοινώς) και προχωράμε χωρίς να ανταλλάσουμε κουβέντα, απόλυτη βουβαμάρα. Το μόνο που έκανε ήταν να μου χαιδεύει τα μαλλιά, τα οποία σημειωτέον ήταν μούσκεμα. Μόλις είχα κάνει μπάνιο λέει και δεν είχα προλάβει να στεγνώσω μαλλί. Όσο αυτός χάϊδευε, εγώ σκεφτόμουν πως είμαι σαν το μπούφο και πως θα την αρπάξω που βγήκα με βρεγμένο μαλλί. Ότι να´ ναι.. ακόμη και στον ύπνο μου βλακείες σκέφτομαι.
Αφού διασχίσαμε τη γέφυρα, μας περίμενε μια άμαξα με κάτι κυρίες πολύ κομψά ντυμένες,  οι οποίες με προσκαλούν για τσάι. Αφήνω λοιπόν τον τύπο και συνεχίζω με τις κυρίες τον περίπατο. Όταν σταμάτησε ο οδηγός και κατεβήκαμε, εγώ βρέθηκα να φοράω ένα χρυσοκέντητο φόρεμα και ένα γοβάκι. Να πάρει....πάλι κάτι ξέχασα. Τι θα γίνει με το χάλι μου;
Όχι μου λέει μια εκ των κυριών μην ανησυχείς, εμείς το´ χουμε, φάε ενα μήλο... Σταχτοπούτα και Χιονάτη μαζί, δύο σε ένα. Τώρα την πάτησα για τα καλά, τι το´ θελα το τσάι; Και εκεί που άρχισα να σκιάζομαι σκάει μύτη ο Johnny με το ξίφος του. Είχε έρθει λέει να με σώσει από αυτές τις κάργιες και να μου πει πόσο με θέλει. Υπήρχε όμως πάλι ένα θεματάκι και με τον Johny, που ήθελε σαν τρελός να με φιλήσει. Φορούσε σιδεράκια λέει και γω δεν ήθελα με τίποτα.
 Ποιος να μου το λεγε ότι θα με ήθελε ο Johnny και γω θα τον έφτυνα. Κι όμως...κι όμως συνέβη στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά τι να το κάνεις , αν ακόμη και στον ύπνο σου είσαι ηλίθια.....  

Άλλες Ιστορίες...

Πρόσφατες Ιστορίες

Τι το´ θελα και μίλαγα....
[Έφαγα κόλλημα...]
Το αντίδοτο.
[Διάβασε...]
Λύκειο vs Love
[Σχέσεις...Σχολείο]
Αστικά και δεν είμαι καλά!
[Νευράκια...]
Αν δεις πολυθρόνα....τρέξε.....
[Έγινα ρόμπα...]
Όταν έπεσα για ύπνο....
[Όνειρα...]
Αναμνήσεις.. έτσι ξαφνικά....
[Άκου να δεις...]
Το shopping κάνει κακό στην υγεία.....
[Και εσύ???]

Newsletter


Powered by:  e-volution software