3 Συμβουλές
Σπίτι
γλυτώστε την ταλαιπωρία.
Και στο ψυγείο...? Και απ΄αυτό έχουμε...

1. Τοποθετήστε μία ποσότητα καθαρής βανίλιας μέσα σε βαμβακερό ύφασμα, κλείστε το με ένα σπάγκο και τοποθετήστε το σε ένα ρηχό πιατάκι μέσα στο ψυγείο.

2. Όταν έχετε στο ψυγείο σας τρόφιμα με έντονη μυρωδιά και μυρίζει δυσάρεστα, βάλτε στο μεσαίο ράφι και κοντά στην πλάτη του ψυγείου ένα κομματάκι κιμωλία, που έχει την ιδιότητα ν απορροφά τις μυρωδιές και φροντίζετε να την αλλάζετε κάθε δύο βδομάδες.

3. Βάλτε μέσα στο ψυγείο ένα υφασμάτινο σακουλάκι με ωμό καφέ και αφήστε το μερικές ημέρες.

4. Εναλλακτικά, βάλτε ένα ανοιχτό βαζάκι με μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.


5. Η ενοχλητική και έντονη μυρωδιά του πεπονιού μέσα στο ψυγείο, μπορεί να εξουδετερωθεί, εάν σε ένα από τα ράφια του ψυγείου τοποθετήσετε ένα μπαστουνάκι κανέλας ή αφήστε για μερικές μέρες ένα μπολάκι με ξίδι. Τόσο η κανέλα όσο και το ξίδι έχουν την ιδιότητα να απορροφούν όλες τις μυρωδιές.

6. Ένα πιατάκι με μαγειρική σόδα σε ένα ράφι του ψυγείου ή σε κάποιο ντουλάπι θα τα διατηρήσει καθαρά από οσμές. Μην ξεχνάτε να την αλλάζετε κάθε δύο μήνες, ρίχνοντας την παλιά σόδα μέσα στο νεροχύτη, απαλλάσσοντας έτσι και αυτόν από τις οσμές..

7. Τα φύλλα εφημερίδας απορροφούν τις μυρωδιές αμέσως, οπότε πάρτε την χτεσινή εφημερίδα, φτιάξτε μπάλες, ραντίστε τις με λίγο νερό και τοποθετήστε  τις σε γωνίες και ντουλάπια του ψυγείου από νωρίς το βράδυ, ούτως ώστε μέχρι το πρωί να έχουν εξολοθρεύσει κάθε ενοχλητική μυρωδιά. Εκπληκτικό!

8. Τοποθετήστε ένα ποτήρι γάλα στο πάνω ράφι του ψυγείου και το πρόβλημά σας θα λυθεί! Το γάλα έχει την ικανότητα να μαζεύει τις οσμές και έτσι εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό, αφήνοντας το ψυγείο σας καθαρό! Φυσικά θα πρέπει να το αλλάζετε που και που για να παραμένει το ψυγείο σας καθαρό!

9. Βάλτε φελλούς στα ράφια... οι φελλοί έχουν την ικανότητα να απορροφούν τις μυρωδιές.

10. Κόβετε 4 λεμόνια στη μέση, βγάζετε την ψίχα κρατώντας ουσιαστικά σχεδόν μόνο τη φλούδα. Αφού έχουν γίνει σαν "καλούπι", τα γεμίζετε με αλάτι και τα βάζετε διασκορπισμένα μέσα στο ψυγείο σε διάφορα σημεία. Αφήστε τα για 1+ βδομάδα και έπειτα βγάλτε τα.
Το αλάτι έχει την ιδιότητα να τραβάει τις μυρωδιές και η φλούδα του λεμονιού βοηθάει δίνοντας μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας στο ψυγείο σας.

Άλλες Συμβουλές...

Πρόσφατες Ιστορίες

Τι το´ θελα και μίλαγα....
[Έφαγα κόλλημα...]
Το αντίδοτο.
[Διάβασε...]
Λύκειο vs Love
[Σχέσεις...Σχολείο]
Αστικά και δεν είμαι καλά!
[Νευράκια...]
Αν δεις πολυθρόνα....τρέξε.....
[Έγινα ρόμπα...]
Όταν έπεσα για ύπνο....
[Όνειρα...]
Αναμνήσεις.. έτσι ξαφνικά....
[Άκου να δεις...]
Το shopping κάνει κακό στην υγεία.....
[Και εσύ???]

Newsletter


Powered by:  e-volution software